Stan na dan Uzice booking

Stan na dan Uzice booking

Da li apartman mogu koristiti sa mojim prijateljima?

U apartmanima Uzice možete neometano primati dnevne i noćne posete. S obzirom da se naši apartmani izdaju prema broju osoba noćenje je dozvoljeno samo osobama koje su navedene prilikom rezervacije.

Šta će me čekati u frižideru?

Frižideri u našim apartmanima imaju mini bar. Ukoliko imate neku posebnu želju u vezi sa sadržajem frižidera, ne ustručavajte se da nas kontaktirate pre Vašeg dolaska. Potrudićemo se da udovoljimo Vašoj želji.

Koliko često se menjaju posteljina i peškiri?

U svim našim apartmanima obezbeđena je posteljina i peškiri za onoliko osoba koliko je najavljeno prilikom rezervacije. Zamena posteljine vrši se svakih sedam dana ukoliko Vaša rezervacija traje duže od tog. Peškiri se menjaju svaka 3 dana.

Izgubio sam ključ!

U slučaju da izgubite ključ dužni ste snositi troškove zamene brave i ključeva na apartmanu.

Ima li internet u apartmanu?

U svakom apartmanu se nalazi ADSL ili kablovski internet  a svi apartmani imaju wireless modeme.

Ima li telefon u apartmanu?

Većina naših apartmana ima fiksni telefon. Iz objektivnih razloga sa tih telefona je onemogućeno biranje brojeva van Užica, dok je primanje poziva neograničeno. Ako ipak insistirate na fiksnim odlaznim pozivima van Užica preporučujemo da se o tom detalju raspitate pre konačne rezervacije.

Niste zadovoljni apartmanom na prvi utisak?

Iako se trudimo da ispunimo Vaša očekivanja i verno prikažemo sve apartmane dešava se da gost ponekad nije zadovoljan onim što je zatekao iz nekog razloga. Sve nedostatke je neophodno dokumentovati fotografijama kako bismo mogli da suočimo i sankcionišemo vlasnika. Po pitanju higijene u apartmanima smo rigorozni i ako apartman nije onakav kakvim smo ga predstavili molimo Vas da nas kontaktirate odmah a najkasnije u roku od 24h.  Svaka kasnija reklamacija se neće razmatrati.

Call Now Button0631354338