prijava i odjava iz aparmana

Dolazak i odlazak

Kako da dođem do apartmana?

Prilikom potvrde rezervacije biće Vam dostavljena detaljna mapa apartmana iz pravca iz kog dolazite putem E-pošteUkoliko dolazite avionom, autobusom, vozom, može vas dočekati naš vozač. Stojim na raspoglaganju putem telefona ako treba bilo kakva pomoc plilikom dolaska. 

Kada mogu ući u apartman? 

U naše apartmane se ulazi posle 12 časova. U slučaju da je apartman prethodni dan prazan ili trenutni gosti odlaze ranije, moguće je ući i pre 12 časova. Svakako je najbolje da se o mogućnosti ranijeg ulaska raspitate dan pred boravak.

Ko će mi dati ključeve? 

U većini slučajeva na adresi apartmana će Vas sačekati vlasnik koji će Vas uvesti u stan, potpisati ugovor, predati ključeve, izvršiti naplatu i pokazati mogućnosti apartmana. U apartmane je moguce uci i po principu self chek – in najbolje da nas kontatirate unapred da bi se dogovorli .

Dolazim posle 20 časova. Šta onda?

U Stan Na Dan Užice ste dobrodošli u bilo koje doba dana ili noći. Ulazak u apartmane je moguć od 0-24h s tim što se u periodu od 23:59 do 08 časova posebno tarifira.

Šta da radim sa ključevima kad dođe vreme odlaska?

Ključevi se predaju istoj osobi koja Vas je i smestila po zajedničkom obilasku i proveri stanja apartmana i naplate mini bara ukoliko je korišćen.

Da li je moguće da neko drugi preuzme ključeve umesto mene?

Moguće je ali bi ta osoba bila dužna i da potpiše ugovor i izvrši plaćanje umesto Vas. Po Vašem dolasku neophodno je izvršiti Vašu evidenciju.

Call Now Button0631354338