Plaćanje

Plaćanje

Šta sve cena boravka obuhvata?

Obuhvata:

     – boravak u apartmanu

     – čišćenje (pre i posle vašeg boravka kao i jednom nedeljno ukoliko je boravak duži od 7 dana. Postoji mogućnost dnevnog održavanja ali se posebno tarifira.

     – infostan (režijski troškovi),

     – telefon u lokalu,

     – internet i kablovsku TV.

Šta NIJE uključeno u datu cenu?

U datu cenu dodatne usluge, pripadajući porez i boravišna taksa NISU uključeni. Boravišna taksa se naplaćuje po osobi po danu boravka i to:

– 15 godina i starije oko 1,3 € u rsd

– Deca 7-15 godina približno 0,65 € u rsd

– Deca do 7 godina ne plaćaju

 

PAŽNJA: Kod pojedinih apartmana data cena je cena koja uključuje sve gore navedene troškove. Molimo proverite upitom o kojim se apartmanima konkretno radi!!!

Kada i kome plaćam?

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja ključeva osobi koja Vam preda ključeve. Stan Na Dan.com ne naplaćuje i ne izdaje račune. Za račune je isključivo odgovoran vlasnik stana ili osoba koja je postavljena u ime vlasnika.

Mogu li platiti u evrima ili nekoj drugoj stranoj valuti?

Plaćanje se vrši isključivo u dinarima, po gornjem kursu narodne banke Srbije na dan kada se vrši plaćanje. Obzirom da se svi apartmani u našoj ponudi nalaze u blizini neke menjačnice,  novac u stranoj valuti neće predstavljati nikakav problem.

Mogu li platiti karticom ili čekovima?

Plaćanje je moguće izvršiti u gotovini i kreditnim karticama preko PAY PAL servisa (samo za uplatu depozita) kao i poštanskom uputnicom za građane Srbije direktno vlasniku. Za plaćanje preko PAY PAL servisa na ukupnu cenu obračunava se dodatnih 4% koliko iznose troškovi transfera. Državljanima pojedinih zemalja nije omogućeno plaćanje preko PAY PAL servisa što zavisi od bankarske politike tih zemalja. Svi naši stanovi nalaze se u neposrednoj blizini nekog bankomata, tako da Vam dolazak do gotovine neće predstavljati nikakav problem. Plaćanje čekovima građana nije moguće.

Mogu li platiti na kraju boravka?

Plaćanje se vrši ISKLJUČIVO unapred, prilikom preuzimanja ključeva. Ako iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da celu sumu platite odjednom, moguće je parcijalno plaćanje ali uvek za dane unapred.

Moram li uplatiti avans kako bi mi rezervacija bila sigurna?

Avans od 20-50% (zavisi od vlasnika apartmana) od ukupne sume se plaća za sve boravke duže od 5 noćenja a za kraći boravak depozit je u visini 1 noćenja (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Za vremenski bliže rezervacije avans nije neophodan a Vaša rezervacija je u svakom slučaju sigurna. Ukoliko ipak želite uplatiti avans, naš račun će Vam biti blagovremeno dostavljen. Imajte u vidu da zadržavamo pravo da depozit zatražimo i pored navedenih uslova.

Call Now Button0631354338