Sve o rezervacijama

Sve o rezervacijama

Kako da rezervišem apartman koji sam odabrao-la?

Kada odete na stranicu na kojoj se nalazi apartman koji Vam se dopada, dovoljno je da nam pošaljete E-poštu sa adrese u gornjem desnom uglu sa sledećim podacima: Ime i Prezime, broj telefona, datum dolaska i odlaska kao i sve dodatne zahteve ukoliko ih imate . Vaša rezervacija će biti važeća tek kada dobijete potvrdan odgovor. Takođe, rezervaciju možete ostvariti i telefonskim pozivom.

Da li je moja rezervacija važeća ako nisam dobio odgovor?

Vaša rezervacija nije važeća sve dok od nas ne dobijete potvrdan odgovor putem E-pošte. Ukoliko rezervišete telefonskim pozivom potvrda iste je obavezna putem E-pošte. Sa pozitivnim odgovorom Vaša rezervacija je sigurna i taj period je blokiran.

Da li moram da uplatim avans da bih osigurao-la moju rezervaciju?

Avans od 20% je obavezan (Nova Godina 50%) za boravke duže od 2 dana (u slučaju otkazivanja avans se ne vraća). Plaćanje avansa je moguće izvršiti u gotovini, poštanskom uputnicom za građane Srbije kao i kreditnim karticama preko PAY PAL servisa. Za plaćanje preko PAY PAL servisa na ukupnu cenu obračunava se dodatnih 4% koliko iznose troškovi transfera. Za kraći boravak avans nije neophodan.

Šta ako se pre mog dolaska desi neka nepredvidjena okolnost zbog koje ne mogu ući u apartman?

Ukoliko dođe do nepredviđenih okolnosti zbog kojih nismo u mogućnosti da Vam osiguramo već potvrđeni najam apartmana (viša sila), potrudićemo se da Vam osiguramo po kvalitetu isti, ili bolji smeštaj u jednom od naših apartmana. U tom slučaju nemate nikakvih dodatnih troškova, već najam koji ste platili ili koji je dogovoren pokriva troškove najma zamenskog apartmana. Ukoliko nikako nismo u mogućnosti da Vam osiguramo zamenski smeštaj ili smo prisiljeni da otkažemo već potvrđeni najam zbog razloga na koji StanNaDan nema nikakvog uticaja (viša sila), iznos koji (ako) ste već uplatili biti će Vam u potpunosti vraćen, pa u tom slučaju StanNaDan neće imati nikakvih daljih obaveza.

Šta ako želim da otkažem rezervaciju?

Ako iz bilo kog razloga želite otkazati rezervaciju,  najljubaznije Vas molimo da to uradite blagovremeno, ili eventualno onog momenta kad saznate da Vam apartman nije potreban. Molimo Vas takođe da rezervaciju otkažete isključivo e-mailom ili SMS-om na  +381 63 135 43 38. Plaćena akontacija se ne vraća ukoliko drugačije nije dogovoreno.

Ako želim da skratim vreme boravka u apartmanu, da li ću dobiti deo novca nazad?

U slučaju ranijeg odlaska, s obzirom da je naplata smeštaja izvršena unapred, naše je pravo da zadržimo celokupnu naplaćenu sumu ukoliko ne nađemo zamenu za isti ili duži period.

Call Now Button0631354338